SPLOŠNA DOLOČILA:

Splošni pogoji in navodila poslovanja so sestavni del pogodbe oz. vozovnice/voucherja, ki jo skleneta agencija PREMIUM SKUPINA D.O.O. in potnik.  Potnik je vsaka oseba, ki je opravila veljavno rezervacijo ali nakup in plačilo storitve PREMIUM SKUPINA D.O.O. potovanja in se nanj nanašajo ti splošni pogoji in navodila.

PREMIUM SKUPINA D.O.O. potovanja je posrednik med potnikom in ponudnikom produkta ali storitve in je kot tak odgovoren potniku posredovati vse potrebne informacije, ki jih le-ta potrebuje za svoje potovanje. PREMIUM SKUPINA D.O.O. potovanja ne odgovarja za posamezne pogoje, ki jih narekujejo ponudniki produktov ali storitev.

Potnik lahko pridobi informacije o produktih in storitvah, ki jih posreduje PREMIUM SKUPINA D.O.O. potovanja, osebno v poslovalnici, prek elektronske pošte, telefonskih klicev ter prek spletne strani. Vsak produkt narekuje svoje pogoje in svoj način rezervacije, za katere se smatra, da je potnik z njimi seznanjen ob opravljeni rezervaciji.

Potnik se lahko za razlago vseh dokumentov, ki niso na voljo v slovenskem jeziku, obrne na PREMIUM SKUPINA D.O.O. na način, kot je naveden v prejšnjem odstavku, sicer se predvideva, da je s pogoji in vsebino navedenih dokumentov seznanjen.

V primeru, da je v posebnih pogojih poslovanja ali posameznem programu glede katerekoli točke teh splošnih pogojev in navodil drugače določeno, velja navedba oz. določilo, navedeno v programu.

Z določili splošnih pogojev in navodil se potnik lahko seznani na spletnih straneh agencije. Naročnik oziroma potnik je vsaka oseba, ki je opravila veljavno rezervacijo ali opravila nakup in plačilo turističnega aranžmaja ali druge storitve PREMIUM SKUPINA D.O.O. in se nanj nanašajo ti Splošni pogoji in navodila za turistične aranžmaje.

 

CELOTNI SPLOŠNI POGOJI SO NA VOLJO s klikom na spodnji dokument:

SPLOSNI POGOJI POSLOVANJA JUN2022

Pogoji nagradne igre 2024

Cenik PREMIUM TRAVEL


Kontakti

IŠČEM PRAVO OSEBO ZA MOJ ODDIH

 

PODROČJA: 

- Slovenija

- izletništvo

- Mediteran

- Jadran

- smučanje

Tel: +386 1 320 74 47

maja@premiumtravel.si

---------------------------------

 

- poslovna potovanja

- kongresi, sejmi

- teambuildingi

- poročna potovanja 

- poroke v tujini

- individualna potovanja

- eksotične destinacije 

- ViP stranke

- golf in spa turizem 

Tel: + 386 1 320 74 48

ziva@premiumtravel.si