1,2,3 GREMO V SHOPPING

Datum odhoda: dnevno
1 x

Transfer: DA

Shopping brez stresa. Destinacija, parking in izbor trgovin ni več težava.

Klepet z izbrano ali naključno družbo,  pristna italijanska kavica in doživetje. Vse to ponujamo v organiziranem prevozu do izvrstnih trgovin za izbran okus.

S seboj povabite prijateljico, sosedo, sodelavko, naključno znanko…. in pojdite z nami - nakupovalna zabava se lahko prične.

Zagotavljamo vam izvrstno vožnjo z udobnim, nadstandardnim vozilom, ki nudi 7 komfortnih sedežev. Zapeljali vas bomo do izbranih in preverjenih trgovin v Trevisu, Macronu v bližini Benetk in Outlet Willage pri Benetkah. Uživali boste v brezskrbnosti nakupovanja, brez nepotrebnega stresa na cesti, iskanja parkirnega mesta ali zadrege z velikostjo prtljažnika. Namesto tega si boste privoščili trenutek zase in za stvari, ki jih imate radi.

 

Vaš dan bi izgledal tako:

Odhod med 7 in 7:30 uro in vožnja do Noventa di Piave Designer Outlet, ki ponuja preko 150 trgovin priznanih blagovnih znamk. Seveda bi se na poti do nakupovalne pustolovščine ustavili tudi na pravem italijanskem zajtrku. Za nakupovalno izkušnjo v tem centru  bodo na voljo približno 4 ure.

Nadaljujemo proti novemu nakupovalnemu centru VELECENTER Marcon pred Benetkami. V sklopu trgovskega centra se najde marsikaj po zelo ugodnih cenah in modnih zapovedih. Za nakupovalno izkušnjo v tem centru bodo na voljo približno 3 ure.

Na koncu se bomo odpeljali v TREVISO, kjer bomo obiskali eno največjih trgovin z obutvijo v Italiji. In zakaj na koncu obisk trgovine z obutvijo? Ker so noge že primerno utrujene in oblikovane za nakup nove obutve. Predviden postanek 1:30 ure. Vrnemo se približno ob 21 uri.

V CENI VKLJUČEN: povratni prevoz z novim kombijem višjega razreda do max 7 oseb.

 

ODLIČNO za indvidualne rezervacije ali manjšo skupinico. 

Za vaš termin nas kontaktirajte in z veseljem pripravimo ponudbo: booking@premiumtravel.si 

* Cena velja za 1 osebo pri polni zasedenosti in je do končne rezervacije ne moremo garantirati
 • Cena

  od 45 eur / na osebo
 • Povpraševanje
 • po dogovoru

  dnevno
 • Čas na destinaciji


  23:13
  Torek, 18.6.2024
 • Valuta na destinaciji


  EUR