Kamp Big Berry Lifestyle ob Kolpi

Luksuzne mobilne hišice ob reki, daleč od množic v osrčju neokrnjene narave.

V maju se bo na lokaciji starega kampa Primostek, v bližini sotočja rek Kolpe in Lahinje, odprl prvi lifestyle kamp Big Berry, kjer gre za nov koncept in kolekcijo mobilnih hišic z več namenskim turističnim centrom.

Gre za luksuzni kamp Big Berry Lifestyle, ki odpira svojo prvo lokacijo na Primostku na slovensko-hrvaški meji, ob reki Kolpi. Luksuzne mobilne hiške so obdane z naravo in daleč od množic, s skoraj zasebno plažo ob reki. Kamp bo urejen tako, da bo po celotnem prostoru možno hoditi bos.

Namen novega tipa kampa je povezati lokalne ponudnike - domače in tradicionalne ter tudi sodobne hrane, ponudnike športnih in drugih dejavnosti v naravi, kmečkega turizma in drugih dejavnosti.

Gostom bo na voljo za najem 7 luksuznih mobilnih hišic površine 34m2. Večina mobilnih hišic bo družinskih in bodo opremljene s po tremi spalnicami, ena bo imela dve spalnici, ena pa bo namenjena le parom in bo imela eno spalnico ter večji dnevni prostor.

Vse mobilne hišice bodo imele svojo kuhinjo, kopalnico in veliko zunanjo teraso, satelitsko TV, klimo, wifi, gostom pa bo na voljo brezplačna uporaba športnih objektov (odbojka, kanuji, kolesa). Cena najema mobilne hišice vključuje tudi zajtrk iz lokalnih sestavin, ki bo zjutraj dostavljen pred hišico. Gostom je na voljo tudi privat jaccuzi.

 

Vir: AvtokampiKontakti

 

PE MEDVODE

Tel: +386 1 320 74 47

Mail: maja@premiumtravel.si

 Področja predvsem:

- Slovenija

- izletništvo

- Mediteran

- Jadran

- smučanje

----------------------------------- 

Tel: +3861 320 74 48

Mail: mojca@premiumtravel.si 

Področja predvsem: 

- aviacija

- poslovna potovanja 

 

PE LJUBLJANA

Tel: +386 590 43444

Mail: ziva@premiumtravel.si

Področja predvsem: 

- poročna potovanja 

- poroke v tujini

- individualna potovanja

- eksotične destinacije 

- sejmi in kongresi