MinaMark BEACH RESORT ****

Datum odhoda: 24.04. - 02.05.2021
Pokličite za svoj termin
6 x All inclusive
Standardna soba
Transfer: DA

Letovišče MinaMark Beach Resort se nahaja v predelu Sakala v središču Hurgade. Ponuja 24-urne all inclusive obroke, svetle in sodobno opremljene sobe, zunanji bazen, zasebno plažo, vodni park ter več restavracij.

Sobe vključujejo klimatsko napravo, satelitsko TV, mini bar, sef in pladenj za kavo. Kopalnice so opremljene s toaletnim priborom in sušilcem za lase. Nekatere sobe nudijo pogled na morje in bazen, druge pa gledajo na vrt ali mesto.

Zajtrk, kosilo in večerja so samopostrežni ter obsegajo dnevni tematski meni najboljših domačih in mednarodnih jedi. Na voljo so tudi 3 odlične restavracije, v katerih lahko naročite jedi po izbiri z jedilnika. V restavraciji Piccola strežejo jedi italijanske kulinarike, v restavraciji Sultana vam postrežejo z libanonskimi dobrotami, v restavraciji Sea bride pa lahko naročite sveže ulovljene ribe in ob plaži uživate v pogledu na morje.

V enem izmed najboljših spajev v središču mesta se lahko razvajate s sproščujočimi masažami in tretmaji ter se sprostite v turški kopeli, otroci pa se lahko zabavajo v otroškem klubu ali na otroškem igrišču. Osebje na recepciji vam z veseljem pomaga pri organizaciji različnih dejavnosti, kot so safariji po puščavi, vodni športi ali križarjenja po morju.

Znamenita promenada “Mamsha” je oddaljena le 2 min vožnje, do nove marine se lahko sprehodite. Mednarodno letališče Hurgada je 5 min vožnje stran.

minamiark_hurgada_premiumtravel 

OSTALE INFROMACIJE O ARANŽMAJU:

Cena vključuje:

- nastanitev v izbrani sobi

- all inclusive obroke med počitnicami

- povratni transfer na destinaciji

- angleško in nemško govoreči predstavnik 

-povratni polet iz Gradca

 Predvidena časovnica poleta iz Gradca:

     24.04. 2021:  09.50 - 13.45 

     01.05.2021:   04.30 - 08.50

* Cena je izračunana za 1 osebo in velja do zasedenosti če bivata 2 osebi v dvoposteljni nastanitvi