KAMP LANDO RESORT ****

Datum odhoda: 29.04.-02.05.2021
Pokličite za svoj termin
3 x Najem
Bungalov

 

OPIS HIŠKE:

Standard", 3-sobna hiša 40 m2. Dnevna / jedilnica z 1 raztegljivim kavčem za dve osebi (160 cm, dolžina 200 cm), satelitsko TV. sprejemnik (TV z ravnim zaslonom), klima. Izhod na teraso. 1 soba z 1 frankom. postelja (160 cm, dolžina 200 cm), tuš / WC. 1 soba z 2 posteljama (90 cm, dolžina 200 cm). Odprta kuhinja (pomivalni stroj, 2 stekleni kuhalni plošči iz steklene plošče, mikrovalovna pečica, zamrzovalnik). Tuš / WC. Terasa 20 m2. Zunanje pohištvo. Na voljo: sušilec za lase. Internet (brezžični LAN [WLAN], brezplačno.

Biva lahko do 6 oseb.

OPIS KAMPA

Kamp Lando Resort je bil zgrajeno v letu 2013 in leži v kraju Kampor na otoku Rab. Od samega mesta Rab je oddaljen 7 kilometrov. Plaža v kraju Kampor je mivkasta in tako primerna zlasti za družine z otroki. V kampu omogočajo kampiranje na lepo urejenih parcelah in najem modernih mobilnih hišic ob katerih so urejeni tudi bazeni.

V letu 2016 je bil kamp Lando Resort uvrščen v kategorijo odličnih majhnih kampov na Hrvaškem.

Lando Resort Kampor je luksuzno opremljeno turistično naselje s 8 kamping parcelami in 15 mobilnimi hišicami, ki so postavljene tik ob mivkasti plaži Uvala Mel. Naselje je kategorizirano s 4 zvezdicami in vključuje tudi dva ogrevana bazena (en ima tudi del, primeren za otroke).

Kamp_lando_rab_kompr_premiumtravel_3
V kampu Lando imajo tudi 8 kamping parcel namenjenih individualnemu kampiranju. Vse parcele so velikosti 100 m2, ki so ograjene z mediteranskim rastlinjem in opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Gostom v kampu je na voljo tudi uporaba letne kuhinje z žarom, hladilniki in terasa z mizami in stoli. Sanitarije v kampu Lando Resort so vrhunsko opremljene.

Gostom kampa je na voljo brezplačen dostop do brezžičnega interneta, možnost najema koles in pedalinov, igrišče za odbojko na mivki in otroško igrišče. Tik ob kampu deluje lokal in restavracija.

Psi v kampu niso dovoljeni!

 

Opis objekta: Avtokampi.si

* Cena velja za najem po ponudbi,če bivata dve osebi.Cena se lahko spremeni glede na število oseb v enoti.