AMADRIA PARK 4 Opatijska cvijeta ****

Datum odhoda: do 10.04.2020
2 x Polpenzion
Superior soba

Amadria Park Grand Hotel

Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska cvijeta se nahaja v centru Opatije, tik ob morju v bližini plaže in obalne promenade Lungomare, ter enega najlepših parkov Angiolina.

Hotelski kompleks sestavljajo 3 med seboj povezane Vile - depandansi (Royal, Continental) in glavna zgradba, Vila Camellia. Privoščite si sladico ali ročno narejene čokoladne praline v Lobby Baru, uživajte v panoramskem razgledu ob jutranji kavici v baru Oleander ali pa opazujte kuharja, kako na vrtu nabira sveža zelišča, s katerimi bo začinil obrok. Naj se čas ustavi.

Čas se bo ustavil tudi v Wellness oazi hotela, ki se nahaja na kar 2 etažah in predstavlja odlično protiutež stresnemu načinu življenja. Za lepotne in wellness storitve uporabljajo izključno vrhunsko kozmetiko. Privoščite si lepotni trema! Tukaj so še zunanji in notranji bazen s sladko vodo in podvodnimi masažami, terapevtski bazen, masažni bazen, finska in turška savna, ledena fontana. Za tiste, ki se želijo razmigati, pa je na voljo fitnes.

Razen dovršenega interierja vas bo očaral tudi pogled iz hotelske sobe, saj boste s pogledom lahko ujeli tako Učko kot ves Kvarnerski zaliv. Hotelski kompleks razpolaga z 227 sobami, razporejenih po depandansah (sobe standard, superior in deluxe) in glavni zgradbi (sobe superior). V sobah boste našli LCD TV, sušilnik za lase in minibar. Sobe superior v Villi Camellia so obnovljene in opremljene z modernim pohištvom. Parkirišče z doplačilom.

Hotel je poznan tudi po odlični domači hrani, katere vodilo so zdravje, kvarnerski recepti in domače sestavine. Razvajali vas bodo s samopostrežnim zajtrkom in večerjo

Tovarna čokolade v srcu Opatije

V Opatiji ne boste uživali samo v wellnessu in sprehodu po obmorski poti Lungomare, pač pa si jo boste zapomnili tudi po čokoladi.

Amadria Park hoteli so edino hrvaško hotelsko podjetje, ki ima svojo "čokoladno" blagovno znamko Milenij Choco. Čokoladne praline in druge izdelke izdelujejo že 13 let, gostom pa je na ogled Milenij Choco Svet. Tu lahko prst (pravzaprav piškot) pomočite pod čokoladno fontano v dveh barvah, pokukate pod prste spretnih slaščičarjev in si nabašete torbe polne sladkih dobrot za domov. Naši gostje imate tudi 10 % popusta pri nakupu sladkih spominčkov.

Milenij Choco Svet se nahaja pod eno najlepših opatijskih kavarn, kavarno Continental, ki je, tako kot vsi hoteli 4 Opatijska Cvijeta, prava paša za oči.

Paket vključuje:
- 2 x nočitev s polpenzionom za dve osebi v superior sobi
- zgodnjo prijavo (po 10. uri) in pozno odjavo (do 16. ure) - glede na razpoložljivost
- brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
- prost vstop na hotelski bazen
- 10% popust na vse masaže
- 10% popust pri nakupu v Chocko svetu

* Cena je izračunana za 1 osebo in velja do zasedenosti če bivata 2 osebi v dvoposteljni nastanitvi