RAMADA RESORT ****

Datum odhoda: 20.6. -1.8.
2 x Polpenzion
Standardna soba

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora se nahaja v centru Kranjske Gore, kar je odlično izhodišče tako za sprehod po mestecu kot za pohod v hribe. V zimskem času pa bodo na svoj račun prišli smučarji, saj je hotel oddaljen dobrih 50 m od sedežnice Kekec.

Hotelski kompleks je primeren za umirjen dopust in goste, ki si želijo veliko udobja. Naravne danosti in športna infrastruktura so idealna enačba za aktivne počitnice skozi vse leto. V počitniškem času animatorji poskrbijo za dobro voljo najmlajših, bodisi v tem oziroma v sosednjih hotelih ali na prostem.

Če vam ni do športnih aktivnosti ali pohajkovanja po Vitrancu, si privoščite kopanje v toplem vodnem parku Aqua Larix v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora. Na voljo vam je tudi bazen v Sprostitvenem centeru hotela Kompas. Ob tej bogati ponudbi boste zagotovo našli storitev po lastni meri. Posladkajte dneve z obiskom Kavarne Prisank, kjer boste sladkosnedi zagotovo našli kaj zase, tistim, ki vam dišijo italijanske specialitete, vabljeni v picerijo Napoli, tisti, ki pa vam bolj diši zabava, obiščite Pub Legende v kleti hotela in preizkusite piva. Oštarija je dobila novo preobleko in okusne hitre jedi, sezonske juhice in tudi kuhano pivo. Zvečer pa vam je na voljo posebna ponudba, intimna, romantična kulisa s pogledom na nočno smuko ali zvezdnato nebo v poletnem času. Za vse ljubitelje dobre hrane in novih okusov pa je kot naročeno kulinarično popotovanje Večerja 3 dežel. V približno štirih urah boste jedli v treh deželah – aperitiv v Sloveniji, predjed v Italiji, glavno jed v Avstriji in sladico spet v Sloveniji. Na poti vas bo spremljala Mojca, včasih pa tudi Kekec, ki vam bosta pripovedovala zanimive anekdote in zgodbe o kulinaričnih posebnostih krajev. Sliši se zanimivo, kajne?

Skupno je v hotelu 110 sob, opremljene so z LCD TV, minibarom in kuhalnikom za čaj, na voljo je tudi brezplačen WiFi. Poskrbljeno je tudi za alergike, na voljo so tri sobe z laminatom.

Kulinaričnih dobrot, ki jih pripravijo kuharski mojstri, boste deležni v samopostrežni hotelski restavraciji. Vsako jutro vas bo pričakal bogat samopostrežni zajtrk, večerja pa bo bodisi postrežena bodisi samopostrežna. S predhodno najavo vam pripravijo zdravo in uravnoteženo dietno hrano.

Cena vključuje:

  • 2x polpenzion
  • brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
  • prost vstop v vodni park Aqua Larix
  • prost vstop v bazen Sprostitvenega centra Kompas
  • brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

 

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa 2,5 EUR na osebo na dan
* Cena je izračunana za 1 osebo in velja do zasedenosti če bivata 2 osebi v dvoposteljni nastanitvi