THE GRAND RESORT***** *****

Datum odhoda: 10.03.2018
7 x All inclusive
Standardna soba
Transfer: DA

Opis : Hotel z 828 sobami je zgrajen v mavrskem stilu. Od sestrskega hotela GRAND HOTEL ga ločujeta cesta in GRAND MALL, ki hotelsko ponudbo dopolnjuje z različnimi restavracijami, kavarnami, bari, trgovinicami in možnostmi zabave. Plaža, ki jo uporabljajo tudi gostje hotela GRAND HOTEL, je oddaljena približno 250 m. Do središča Hurgade je približno 10 kilometrov in do tja je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

V sprejemnici se nahajajo recepcija, informacijska točka za goste in bar, ki je odprt 24 ur na dan. Objekt ima dve glavni restavraciji, tri à la carte restavracije in različne bare. V sosednji pasaži GRAND MALL je pet dodatnih restavracij. Vabljiv bazenski predel obsega tri sladkovodne bazene in dva otroška bazena, od katerih sta v zimskem času en velik in en otroški ogrevana. Ob bazenskem kompleksu so dva bara s prigrizki, restavracija in bar PERGOLA z živo glasbo ob času za čaj.

Sobe : Vse sobe imajo kad s prho, WC, klimatsko napravo, telefon, satelitsko televizijo, mini hladilnik, sef, telefon, sušilec za lase, sedežni kot in opremljen balkon ali teraso. Standardna soba je obrnjena proti notranjosti (hotelska zadnja stran), s pogledom na cesto.

Športne aktivnosti : Čez dan mednarodna animacija, igre ob bazenu, namizni tenis, masaže in biljard (ob doplačilu), dnevne predstave. V hotelu GRAND HOTEL (z doplačilom): savna, jacuzzi, biljard, fitnes center, teniški igrišči s trdo podlago in razsvetljavo.

Storitve all inclusive : Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, vmesni prigrizki, sladoled in sladice. S predhodno rezervacijo možnost večerje v različnih a la carte restavracijah v hotelu in pasaži GRAND MALL (pijača z doplačilom). Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro, po tej uri le z doplačilom. Na plaži ponudba pijače v baru BLUE HORIZON.

Zaželeno je, da ste na večerji primerno oblečeni. Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu, prejmete v kraju letovanja. Prosimo upoštevajte, da nekatere restavracije zahtevajo predhodno rezervacijo in doplačila.

* Cena je izračunana za 1 osebo in velja do zasedenosti če bivata 2 osebi v dvoposteljni nastanitvi