THE GRAND HOTEL HURGHADA**** ****

Datum odhoda: 10.3.2018
7 x All inclusive
Standardna soba
Transfer: DA

Hotel se nahaja neposredno ob urejeni zasebni plaži s promenado. Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo. Hotelski objekt je obdan s čudovito urejenim parkom.Mestno središče Hurgade je oddaljeno približno 10 kilometrov, tja pa je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

V hotelskem kompleksu se, kakor po parku, sprehodite mimo glavne zgradbe do več eno do trinadstropnih stranskih zgradb s skupno 549 sobami. V glavni  zgradbi se nahajajo prostorna sprejemnica z recepcijo, dve samopostrežni restavraciji, à la carte restavracija, trgovinica s spominki, prostor za fitnes, piano bar in lobi bar. 

Šport in zabava : Namizni tenis, čez dan animacija ob bazenu in na plaži, ob večerih predstave. Ob doplačilu: fitnes center, tenis, savna, jacuzzi, masaže, aktivnosti na plaži (jadralno padalstvo, Aqua center, potapljanje in kajtanje z lokalnimi ponudniki). 

Storitve all inclusive : Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Popoldan prigrizki, pecivo in sladice. Lokalne brezalkoholne pijače 24 ur (pri baru na plaži in ob bazenu med 10. in 17. uro), lokalne alkoholne pijače, kava ter čaj med 10.  in 24. uro.

V sprejemnici brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

 

* Cena je izračunana za 1 osebo in velja do zasedenosti če bivata 2 osebi v dvoposteljni nastanitvi