***

Datum odhoda: 14.09.
3 x Nočitev z zajtrkom
Standardna soba
Transfer: DA

1.dan, četrtek, 14. 9. 2017: LJUBLJANA - ISTANBUL

Zbor potnikov na letališču Brnik v dopoldanskih urah, prijava za let in polet letala v Istanbul. Po prihodu na istanbulsko letališče sledi avtobusni ogled glavnih mestnih znamenitosti: Modre mošeje, cerkve Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največja cerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palače Topkapi (palača osmanskih sultanov, danes muzej, kjer so shranjene čudovite zbirke porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti), nekdanjega Hipodroma in veličastne podzemne cisterne Yerebatan Saray. Sledil bo obisk tržnice začimb in tudi znamenite pokrite tržnice (Kapali čaršija), kjer se boste lahko poskusili pri barantanju. Po končanem izletu sledi prevoz do hotela in nastanitev. Zvečer priporočamo sprehod po Taksimu - središču novega evropskega dela mesta, kjer so številne in lepo urejene trgovine, do Galata stolpa - edinega pomnika nekdanje mogočne genovske trdnjave in se spustili do zaliva »Zlati Rog«, od kjer je prekrasen razgled na večerni Istanbul in na osvetljene minarete. Popoldan odhod v dvorano (lokalni prevoz) Sinan Erdam Aren in ogled tekme POLFINALA. Po končani tekmi povratek v hotel in nočitev.

 2. dan, petek, 15.9.2017: ISTANBUL 

Po zajtrku predlagamo križarjenje po Bosporju (fakultativni izlet). Z ladjo se boste popeljali po morski ožini, ki loči Evropo in Azijo, mimo trdnjave Rumeli Hisar, ki jo je pred zavzetjem Konstantinopla dal zgraditi sultan Fatih Mehmet II. Osvajalec, mimo palač Dolmabahče in Beylebeyi, pod bosporskima mostovoma,... Popoldan odhod v dvorano (lokalni prevoz) Sinan Erdam Aren in ogled druge POLFINALNE tekme. Povratek v hotel in nočitev.

3. dan, sobota, 16.9.2017: ISTANBUL

Zajtrk in ves dan prosto za samostojne oglede in nakupovanja. Nočitev.

4. dan, nedelja, 17.9.2017: ISTANBUL

Zajtrk in ves dan prosto. Popoldne odhod v dvorano in ogled TEKME ZA 3. MESTO in FINALE EP. Po končani tekmi povratek v Slovenijo.

OPOMBA: v primeru nezadostnega števila prijavljenih, bo povratek letala v ponedeljek, 18.9., na redni liniji z odhodom letala ob 17:55 uri (v tem primeru bo potrebno doplačati za dodatno nočitev v hotelu).

POMEMBNO: ZA POTOVANJE POTREBEN POTNI LIST!

CENA: 599 €  

 V ceno je vključeno: letalski prevoz na relaciji Ljubljana – Istanbul – Ljubljana, transfer letališče – hotel – letališče, 3 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*, orientacijski ogled mesta po programu (brez vstopnin), spremljevalec, organizacija in izvedba potovanja.

Doplačila: Hotel 4/5*+: 90 €, enoposteljna soba: 85 €,vstopnice za tekme, križarjenje po Bosporju: 30 €.

* Cena je izračunana za 1 osebo in velja do zasedenosti če bivata 2 osebi v dvoposteljni nastanitvi
 • Cena

  od 599,00 € / na osebo
 • Povpraševanje
 • Ljubljana

  14.09.
 • Čas na destinaciji


  01:40
  Petek, 24.11.2017
 • Valuta na destinaciji


  EUR